Cat M314F Final Edition: Nu boordevol extra’s

Artikel delen

ALMERE, 2 april 2020 – Pon Equipment presenteert de Cat M314F Final Edition. Met dit aantrekkelijke model doet Pon Equipment een uniek aanbod. Zo is de M314F Final Edition standaard zeer rijk uitgerust waardoor het prijsvoordeel oploopt tot 4.000 euro. Tevens biedt Pon Equipment de keuze tussen gratis verlengde garantie of de mogelijkheid om vanaf 0% te financieren. De M314F Final Edition is uniek in zijn soort en beperkt beschikbaar, er zijn er slechts 15 voor de Nederlandse markt.

  • Gratis upgrade pakket t.w.v. €4.000
  • Nog meer voordeel, kies voor: Verlengde garantie óf 0% financieren
  • Slechts 15 machines voor Nederland

Nog rijker uitgerust

De M314F is in de basis al zeer compleet uitgerust, maar de Final Edition voegt daar een nieuwe dimensie aan toe en is daarom juist nu extra aantrekkelijk. Zo beschikt de M314F Final Edition altijd over Ride control. Dit zorgt voor comfortabel rijden tijdens het rijden met een last, of wanneer je simpelweg over een oneffen weg rijdt. Het Ride Control systeem vangt door middel van accumulatoren de bewegingen van de giek op, dit voorkomt schokkend en stotend rijden.

Daarnaast zijn alle 15 exemplaren uitgerust met een unieke schopplaat inclusief treeplank voorzien van het in traanplaat lasergesneden unieke nummer van het betreffende exemplaar. In het interieur wordt ook aandacht gegeven aan zijn uitvoering. Zo is in de hoofdsteun de uitvoering met datzelfde unieke nummer geborduurd. Dit benadrukt het unieke karakter van deze uitvoering.

Nog meer voordeel: Verlengde garantie óf 0% financieren

Naast de uitgebreide standaarduitrusting is er met de introductie van dit model nog meer voordeel. Geïnteresseerden hebben de keuze tussen een verlenging van de garantietermijn naar 48 maanden of 6.000 uur (wat het eerste komt), of de mogelijkheid om de machine vanaf 0% rente te financieren. Daarnaast biedt Pon Equipment in samenwerking met Cat Finance de mogelijkheid om te profiteren van tot maximaal 6 maanden uitgestelde betaling.

M314F wereldwijd uitverkocht

Met de komst van zijn opvolger is de M314F inmiddels wereldwijd uitverkocht en niet meer bestelbaar. Pon Equipment wist toch nog 15 exemplaren naar Nederland te krijgen en heeft daar deze speciale Final Edition uitvoering van gemaakt. Dit zijn dus met recht, de aller allerlaatste exemplaren en daarmee een echt collectors item!

Kijk op http://bit.ly/final-edition voor alle details omtrent dit unieke model.