Nieuw: handige webwinkel voor gasmeterkasten

Artikel delen

Wilt u een gasaansluiting maken en u heeft een gasmeterkast nodig? Straatkast.nl heeft sinds enige tijd een handige webwinkel.

Een gasmeterkast is een behuizing voor buitenopstelling om gasmeter in aan te brengen van een netwerkbedrijf. Dit is noodzakelijk wanneer u een aansluiting niet in een gebouw kan aanbrengen. STRAATkast biedt al meer dan tien jaar een breed assortiment van gasmeterkasten die voldoen aan alle hoge kwaliteitseisen. Daarnaast zijn de gasmeterkasten goedgekeurd door alle netwerkbedrijven.
Gasmeterkasten worden gemaakt van duurzaam roestvaststaal (RVS) voorzien van polyester oppervlaktebehandeling waarmee een lange levensduur wordt gegarandeerd.
Door de grote weerstand tegen mechanisch stoten is de kast uiterst vandalismebestendig. De kast heeft een hoge hittebestendigheid. Ook is de kast onderhoudsvrij. Nadien is de kast gemakkelijk en goedkoop te recyclen. Hiermee kiest u voor een hoogwaardige duurzame oplossing.
Gasmeterkasten kunnen eenvoudig op de meegeleverde sokkel in de grond worden geplaatst. Hierdoor kan elke aannemer zelfstandig en tegen lage kosten een goedgekeurde behuizing voor een gasmeter realiseren.
Via de webwinkel kan de juiste gasmeterkast binnen 1 à 2 werkdagen bij u worden geleverd. De bezorging is natuurlijk gratis, evenals een eerlijk en deskundig advies over de juiste gasmeterkast.

Straatkast
www.gasmeterkast.nl