1.2.3 Machineverhuur opent twaalfde vestiging

Artikel delen

1.2.3. Machineverhuur, de landelijke verhuurder van bouwmachines en -materieel, heeft op 2 juni de deuren van zijn vierde vestiging in Brabant geopend. Het bedrijf verhuurt onder meer handgereedschappen, mobiele toiletten, generatoren, hoogwerkers, grondverzetmachines, bouwhekken en steigers. In de nieuwe vestiging komt een speciale afdeling voor de verhuur van bouwliften. De leiding van het nieuwe filiaal aan de Jules Verneweg 123 in Tilburg is in handen van Koen Jansen.

Koen Jansen, filiaalleider: “1.2.3. Machineverhuur BV wil een professionele, veilige en bovendien duurzame bijdrage leveren door een optimale inzet van materieel. Door de centrale ligging van de nieuwe vestiging wordt de afstand tot de klanten kleiner en de uitlevering daardoor efficiënter en ook duurzamer.”

De nieuwe locatie van 1.2.3 Machineverhuur in Tilburg is inmiddels de twaalfde vestiging in Nederland. Het verhuurbedrijf wil met de nieuwe vestiging nog dichter bij de klanten in de regio zitten en door de korte afstanden een snellere en duurzamere service verlenen. Het bedrijf verhuurt al ruim 20 jaar bouwmachines en –materieel aan professionals in de bouw, de grond-, weg- en waterbouw, de industrie en de evenementensector en ook particulieren.

Capaciteit scheppen voor groeiregio

Jeroen Perin, directeur 1.2.3. Machineverhuur, legt uit: “Om deze regio, die zich in een groeifase bevindt, nog efficiënter te kunnen bedienen, hebben wij Tilburg als locatie voor de nieuwe vestiging gekozen.” Brabant wordt beschouwd als één van de belangrijkste groeiregio’s omdat er voor de komende jaren een aantal grote bouwprojecten op stapel staat. Daar willen wij op inspelen.” De regio Tilburg-Waalwijk is bovendien opnieuw uitgeroepen tot belangrijkste logistieke hotspot van Nederland, wat verdere groei in de hand zal werken.
Vanwege de ruime indeling van het nieuwe pand heeft 1.2.3. Machineverhuur besloten de bouwliftendivisie vanuit Rosmalen naar Tilburg te verplaatsen. “In het mooie, ruime pand kunnen we onze bouwliftenafdeling overzichtelijker neerzetten en wordt het onderhoud gemakkelijker”, aldus Graard Ketelaars, regiomanager van 1.2.3. Machineverhuur in het zuiden. Ook is er voldoende ruimte om het brede assortiment bouwmachines en -materieel overzichtelijk te presenteren. In de vestiging zullen aanvankelijk vijf medewerkers werkzaam zijn op de service-afdeling en als technisch specialist. Het pand biedt de nodige ruimte om de activiteiten in de toekomst verder uit te breiden en meer mensen aan te nemen.