Totaalverhuurder ‘vergroent’ machinepark

Artikel delen

In de afgelopen 40 jaar heeft Bunnik Verhuur zich ontwikkeld tot een toonaangevende totaalverhuurder in de grond-, weg- en waterbouwsector met een uitgebreid assortiment aan pompen. De combinatie van een breed assortiment, ervaring en klantgerichte service maakt het bedrijf een betrouwbare en flexibele partner voor diverse projecten.

Grondzuigmachine

Ondanks de groei, handhaaft Bunnik Verhuur haar identiteit als familiebedrijf en zet het bedrijf in op persoonlijke service. Zo krijgt u nog steeds de ‘ouderwetse’ service die u van een familiebedrijf gewend bent. U heeft altijd één aanspreekpunt waar u persoonlijk advies krijgt over zaken zoals kosten, planning, materiaal en het verplaatsen van water.

Ook bij storingen kunt u bij Bunnik verhuur aan het juiste adres. Het bedrijf heeft een groot netwerk aan monteurs die snel ter plekke kunnen zijn. Of het gaat om het verwisselen of repareren van een pomp, aggregaat of machine. Het bedrijf zorgt ervoor dat u snel verder kunt met de klus.

Bunnik Verhuur is actief bezig om hun machinepark uit te breiden en te ‘vergroenen’. Het grootste gedeelte van de machines is voorzien van schone stage 5 motoren. Daarnaast is hun aanbod van elektrische alternatieven aanzienlijk uitgebreid. Van elektrische drie ton minigravers en -shovels tot trilplaten en wackerstampers. Ook meerdere elektrische bronneringspompen in combinatie met een aggregaat behoren tot de vele mogelijkheden. Ze richten het brengen en halen van materieel efficiënt in, zodat er geen onnodige ritten en kosten worden gemaakt.

Bekijk het uitgebreide aanbod op de website.

Bunnik Verhuur
www.bunnikverhuur.nl/