Het duurzame padmateriaal

Artikel delen

Graniet Import Benelux biedt de duurzame oplossing voor hoge kwaliteit steen, met een breed toepassingsgebied in de bouwsector. Tezamen met Antwerp Stone Terminal NV is het onderdeel van de Bontrup Group. Zij leveren aan verschillende industrieën in de bouw waar kwaliteit, flexibiliteit, duurzaamheid en schaal onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Een van de producten die Graniet Import Benelux levert is Bestone® 0/8 mm. Dit heeft zich al jarenlang bewezen als schouw, en of inspectiepad naast het spoor. Sinds 2013 wordt het zeer succesvol ingezet als padverhardingsmateriaal binnen de golfsector en de openbare ruimte, zoals park en landschappelijke inrichting.

Aan deze sectoren levert Graniet Import Benelux:

  • De wegenbouw, onder meer vanwege de combinatie van stroefheid, hardheid en homogeniteit.
  • De betonindustrie, vanwege de homogeniteit en zuiverheid zijn zowel Bestone® als Schots graniet uitermate geschikt voor verwerking in beton. De producten bestaan voor 100% uit steen en bevatten dus geen chloride of organische bestanddelen.
  • De spoorwegbouw. Just-in-Time logistiek, jarenlange ervaring en juiste kwaliteit maken Graniet Import Benelux de betrouwbare partner in de spoorwegbouw.
  • Keramische- en kalkzandsteenindustrie: padverhardingen, dijkprojecten etc.

Graniet Import Benelux BV
www.granietimport.nl