Spuittraining zorgt voor efficiënt en snel spuitwerk

Artikel delen

Door gebruik te maken van de spuittraining van Wiltec heeft de firma Knipscheer Infra-Clean haar spuit- en schoonmaakwerkzaamheden van de aangeschafte apparatuur flink weten te verbeteren. Wiltec heeft verfmerk-onafhankelijke trainers in dienst met een jarenlange praktische spuitervaring om op locatie (binnen, buiten, in een tunnel of op hoogte) te spuiten op een slimme, efficiënte en zo min mogelijk milieubelastende manier.

Tijdens de training werd informatie gegeven over:

  • werking van de spuitapparatuur zelf;
  • praktische tips die voordelen bieden in het gehele spuitproces;
  • toepassen van de nieuwste ontwikkelingen;
  • algemene veiligheid ten aanzien van het werken met een benzine aangedreven airless;
  • beperken en voorkomen van vervuiling van de omgeving;
  • advies over persoonlijke beschermingsmiddelen;
  • advies over noodzakelijk onderhoud aan de machines en het voorkomen en verhelpen van mogelijke storingen aan de machines.

De spuitmedewerkers van Knipscheef waren zeer enthousiast over de training en zijn weer klaar om vele m2 spuitwerk te verzorgen. Door het volgen van een spuittraining kregen de deelnemers een goede begeleiding en advies over de spuitapparatuur, zodat zij efficiënter en veiliger kunnen werken. Het spuitproces is geoptimaliseerd, wat weer resulteert in minder materiaalverbruik en het voorkomen van onnodige stilstand. Tevens hebben de deelnemers uit handen van Wiltec een certificaat ontvangen.