Werkschoen met snelle instap-rits

Artikel delen

De nieuwe werkschoen Carhartt Michigan Rugged Flex trek je gemakkelijk aan dankzij de YKK-rits aan de binnenzijde. Zo kun je lekker snel aan de slag. De lichtgewicht veiligheidsschoen in sneaker-stijl is gemaakt van suèdeleer en voldoet aan de S1P-normen. Hij loopt heerlijk en je voeten blijven in topconditie, al werk je dag en nacht.

werkschoen

Als je veel staand werk verricht gedurende de werkdag, zetten je voeten soms wat uit. Carhartt heeft de pasvorm daarom zo ontworpen dat de schoenen fijn aansluiten om de voet, maar dat er ook ruimte is voor je voeten om comfortabel te blijven. Het antistatische voetbed en de PU tussenzool met schokabsorptie bieden veel demping en verminderen vermoeidheid aan het eind van de werkdag aanzienlijk.
De werkschoen heeft een veiligheidsneus van polyester en beschermt je voeten tegen 200 joules gewicht en impact. Een lichtgewicht, niet-metalen anti-penetratieplaat voorkomt dat scherpe voorwerpen door de zool prikken en letsel veroorzaken.
De Michigan Rugged Flex werkschoen is waterdicht en zeer ademend. Het voetbed is afneembaar en heeft antibacteriële, thermoregulerende en antistatische eigenschappen. De rubberen buitenzool biedt een uitstekende grip en isolatie en is antistatisch en warmte- en oliebestendig.
De Carhartt Michigan Rugged Flex S1P Midcut Zip Veiligheidsschoen is verkrijgbaar bij groothandels in werkkleding en bouwmaterialen en in webshops. Adviesprijs € 149.

Carhartt
www.carhartt.com