Compacte krachtpatsers geperfectioneerd

Artikel delen

Naast veel nieuwe productontwikkelingen is het constant optimaliseren en verbeteren van het bestaande productportfolio volgens de eisen van de klant de topprioriteit voor TOBROCO-GIANT. Om deze reden zijn de vier kleinste modellen, de G1100 en G1200 en hun tele-versies de afgelopen jaren continu geoptimaliseerd. Ook zijn er nu diverse extra opties voor deze machines beschikbaar.

machineKlein gewicht – grote flexibiliteit

Met een bedrijfsgewicht van slechts 1.100 kg voor de G1100 en G1200 en 1.200 kg voor de G1100 TELE en G1200 TELE zijn de machines eenvoudig en snel op een trailer te vervoeren.
De GIANT aanbouwdelen die van groot belang zijn voor de ongelooflijke veelzijdigheid van de machine kunnen ook probleemloos op de trailer mee worden vervoerd. Desalniettemin doen de kleinste GIANT’s hun naam “Giant Ant” echt eer aan, omdat ze in staat zijn om bijna hun eigen gewicht te tillen. De TELE-versies van de twee modellen bieden nog steeds een kiplast van 750 kg

De kleine krachtpatsers worden aangedreven door Kubota motoren van 20 of 25 pk. Vier sterke Poclain wielmotoren, die hoge duw- en trekkrachten leveren en bekend staan als zeer onderhoudsarm. De hydrostatische vierwielaandrijving met automotive besturing geven de wielladers goede rijeigenschappen, de elektrisch inschakelbare lengte sperdifferentieel zorgt ervoor dat alle vier de wielen altijd maximale grip hebben. Schakelen tussen vooruit en achteruit is heel gemakkelijk gemaakt met een elektrische schakelaar.

De machine kan geleverd worden met versmalde spatborden zodat deze slecht 87,5 cm breed is en letterlijk door elke deur kan.

TOBROCO-GIANT
www.tobroco-giant.com