Compacte bouwmachinestoelen op maat

Artikel delen

Een bouwmachinestoel met uitgebreide instelmogelijkheden, een compact veersysteem en eenvoudige montagemogelijkheid. Wat wil een mens nog meer? Zitspecialist EBLO biedt met de stoelenserie MGV35 en MGV55 van het eigen merk UnitedSeats alles wat een bestuurder van kleine bouwmachines en heftrucks zoekt. Snel leverbaar en naar wens uit te breiden met diverse opties.

stoelen

De slogan ‘We Unite Your Seat’ zegt het al: bij UnitedSeats is elke stoelcombinatie en zitoplossing mogelijk. De stoelen zijn wereldwijd snel leverbaar in zowel grote als kleine oplages, waarmee EBLO zich onderscheidt van andere stoelenleveranciers. UnitedSeats stoelen worden exclusief voor EBLO vervaardigd in ultramoderne fabrieken (met een oppervlakte van maar liefst 75.000 m2!) geheel volgens de nieuwste productietechnieken.

Uitgebreide instelmogelijkheden

De mechanisch geveerde bouwmachinestoel MGV35 heeft meerdere montagepunten waardoor deze eenvoudig is te plaatsen in vrijwel elke machine. Verder beschikt de stoel over een snelle gewichtsinstelling van 50 tot 150 kg, een klapbare en verstelbare rugleuning, een contactschakelaar en een volledig geïntegreerde rolgordel. De stoel voldoet aan de nieuwste vibratienormering EN13490 en dempt daardoor de schadelijke trillingen en schokken. Optioneel is deze stoel uit te breiden met onder andere luxe armleuningen, rugverlenging en een lendensteun.
Verkrijgbaar met hogere rug en bredere zitting
De stoel is leverbaar met stoffen bekleding of Heavy Duty PVC. Optioneel is de MGV35 ook leverbaar in een grotere uitvoering (UnitedSeats MGV55) met een hogere rug, een bredere zitting en luxe armleuningen. Beide stoelen kunnen daarnaast nog worden voorzien van joystickconsoles en geïntegreerde verwarming.

EBLO
www.stoelen.nl