Meer mogelijk voor leasen van elektrische bedrijfswagens

Artikel delen

Mobility Service -dé grootste EV-expert in Nederland- en Beequip -de snelgroeiende lease specialist voor zwaar materieel in Nederland- gaan de krachten bundelen. Gezamenlijk willen zij de financiering van elektrische bedrijfswagens toegankelijker maken voor ondernemers. Met deze commerciële samenwerking breiden Beequip en Mobility Service hun dienstverlening richting de klant verder uit. 

auto bij laatpaal

Rotterdam, 30 augustus 2021 – De elektrische bedrijfswagen wint bij de Nederlandse ondernemers terrein van de variant op brandstof. Deze opmars is te danken aan verbeteringen zoals snellere laadtijden, een betere actieradius en een breder aanbod. Daarnaast is duurzaamheid een steeds belangrijker thema en is er een financieel voordeel omdat ondernemers sinds 15 maart 2021 tot 5.000 euro aanschafsubsidie krijgen op elektrische bedrijfswagens. Bij de aanschaf van (elektrische) bedrijfswagens is er steeds meer vraag naar lease als financieringsvorm. Mobility Service en Beequip stimuleren deze ontwikkeling van elektrificatie en verduurzaming graag en willen ondernemers helpen, door de drempel van de aanschaf van elektrische bedrijfswagens te verlagen. Dit doen zij door het aanbieden van verschillende lease-oplossingen, op een gemakkelijke manier.

De beide bedrijven vinden elkaar in deze gezamenlijke missie, hebben beiden expertise omtrent (elektrische) bedrijfswagens en zijn in het aanbod van lease-oplossingen complementair aan elkaar. Mobility Service blinkt uit in full service operational lease, wat een geschikte leasevorm blijkt voor ondernemers die graag geheel ontzorgd willen worden.

Beequip is specialist in equipment lease van zwaar materieel, en biedt voor (elektrische) bedrijfswagens leasen veelal financial lease. Dit is een passende financiering voor ondernemers die graag het materieel op eigen balans willen hebben staan. Met de commerciële samenwerking voegen Beequip en Mobility Service de expertises rondom de verschillende leasevormen samen en willen zij klanten nog beter van dienst zijn, door altijd de meest optimale leasevorm te kunnen bieden op basis van de voorkeuren van de ondernemer.

“Wij merken dat de vraag naar uitbreiding van onze diensten bij onze klanten steeds groter wordt. Deze samenwerking is dus een logische stap om aan de klantbehoeften te voldoen.”
Paul Harms, algemeen directeur van Mobility Service.

“Onze missie is om ondernemers te helpen ondernemen. Indien blijkt dat men niet alleen financiering zoekt maar ook een full service pakket, verwijzen wij graag door naar deze kundige partij die dit aanbiedt.”
Joris Linders, founder en partner van Beequip

Over Mobility Service

Mobility Service is dé leidende leasemaatschappij in Nederland op het gebied van het leasen van elektrische auto’s. Door de jaren heen heeft het bedrijf veel expertise en praktijkervaring opgebouwd in het zakelijk leasen, met een specialisatie in elektrische auto’s.
Mobility Service heeft een vloot van ruim 6.250 voertuigen, waarvan ruim 35% volledig elektrisch. En is bekend van bekend van BNR Nieuwsradio, FD, Autoblog.nl en Tweakers.
www.mobilityservice.nl
www.zakelijkelektrischleasen.nl

Over Beequip

Beequip is de grootste alternatieve financier in Nederland en biedt het MKB lease-oplossingen voor het aanschaffen van gebruikt en nieuw zwaar materieel of het herfinancieren van eigen materieel. Beequip kent de waarde van equipment en zet dit centraal in de lease-aanvraag. Zo is er meer mogelijk! Dankzij deze unieke aanpak zijn bijna 3.000 Nederlandse MKB-bedrijven geholpen aan een financiering van zwaar materieel; met een totale waarde van ongeveer € 1,5 miljard.

www.beequip.nl