Presentatie EGI Mobiele Lier tijdens Open Deur Dagen

Artikel delen

We kijken er naar uit elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten en demonstreren graag al onze nieuwe ontwikkelingen. Daarom zetten we vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober onze deuren open voor bezoek.

Deze dagen kun je rondneuzen op verschillende plekken binnen ons bedrijf en hebben we een groot aantal demo’s met handheld machines en aanbouwdelen voor o.a. minigraver, kniklader en landbouwtractor.
Met onder andere de nieuwe DIGGA HALO RHINO SOLAR PRO en nu ook nieuw in ons assortiment met specialistisch materieel, de EGI mobiele kabellieren.

De compacte Mobiele Kabellier van EGI

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met een automatische en handmatige rolgeleiding, waarbij de automatische uitgevoerd kan worden met trekkrachtregistratie. De kabellier van EGI maakt geen gebruik van kaapstanden maar van trommelwikkeling. Hierdoor is deze zeer betrouwbaar, veilig en geeft een maximale trekkracht. Met een maximale kabellengte van 600 meter, afhankelijk van de dikte van de kabel geeft dit de gebruiker optimale werking tijdens het trekken van kabels, buis en leidingwerken. Daarbij kan de lier worden uitgebreid met kabelsplitunit. Door bevestiging aan de graafmachine met behulp van een draaibare CW snelwissel en aansluiting op het hydraulieksysteem kan de lier snel worden gekoppeld is deze gemakkelijk herpositioneerbaar en kan vanuit de cabine worden bediend.

Dit alles willen we je graag laten zien en ervaren onder het genot van een hapje, een drankje en een prettige ambiance. Onze demo’s zijn doorlopend over de dag te bezichtigen en desgewenst kun je samen met een collega uit ons team de machines uitproberen en testen.

www.eurogate-international.com