Gegarandeerd schoencomfort in Hollandse weersomstandigheden?

Artikel delen

De Southern Cross Zip is het meest succesvolle model sinds de lancering vanwege zijn uiterlijk, de sterke ritssluiting, maar vooral vanwege het gegarandeerde comfort. Deze veiligheidsschoen is nu ook verkrijgbaar in zwart volnerfleder: bestand tegen Hollandse weersomstandigheden.

Duurzaamheid, slijtvastigheid en stevigheid

De nieuwe zwarte Southern Cross Zip is een enkelhoge herenwerkschoen met rits aan de zijkant. De kruipneus en TPU-loopzool zijn versterkt met PureGRAPH® grafeen. De toevoeging van grafeen biedt toonaangevende duurzaamheid, slijtvastheid en stevigheid. Tests tonen aan dat grafeen een miljoen keer dunner is dan een stuk papier, superieur in sterkte dan diamanten en 200 keer sterker dan staal.

Zoals alle Steel Blue-schoenen, wordt ook de schoen geleverd met een 30 dagen 100% comfortgarantie. Steel Blue S3-schoenen zijn CE-gecertificeerd en getest volgens de Europese norm EN ISO20345.

Over Steel Blue

Steel Blue, opgericht in 1995, is de toonaangevende leverancier van premium veiligheidsschoenen in Australië. Steel Blue streeft er voortdurend naar om de maatschappij positief te beïnvloeden en onze ecologische voetafdruk te minimaliseren. Steel Blue’s In Our Stride® Duurzaamheidstraject bevat vijf focuspunten om de uitdagingen te overwinnen waarmee we vandaag en in de toekomst worden geconfronteerd. Deze holistische benadering beslaat de hele toeleveringsketen met tastbare en meetbare doelen.

Steel Blue Europe
www.steelblue.com