Cabineruiten op de proef gesteld

Artikel delen

Of het nu in het veld is of op de bouwplaats, het kan snel gebeuren: één steenslag en de hele ruit breekt. Nu is er dringend een vervanger nodig. GRANIT biedt dealers en werkplaatsen een uitgebreid assortiment voorruiten, achterruiten en deurruiten voor alle fabrikanten en voertuigmodellen. Door de hoge beschikbaarheid en de kwaliteit van hun producten is GRANIT de eerste aanspreekpartner wanneer een voorruit dient te worden vervangen.

Want, het hoeft niet altijd het duurdere origineel te zijn. GRANIT cabineruiten worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn door hun precieze pasvorm het perfecte alternatief voor het originele onderdeel. Permanente controles garanderen deze belofte. In het eigen kwaliteitslaboratorium wordt gecontroleerd of de GRANIT cabineruiten overeenkomen met het desbetreffende originele product. Dit maakt de installatie van een nieuwe GRANIT ruit voor u kinderspel, en zorgt voor de juiste pasvorm. Het gebruikte veiligheidsglas en de geslepen randen verminderen het risico op verwondingen tijdens de installatie en in geval van latere beschadiging.

Bij GRANIT vindt u cabineruiten voor landbouw- en bouwmachines, verreikers en heftrucks. De grote voorraden zorgen ervoor dat u bij een ruitvervanging altijd zo snel mogelijk een vervangende ruit ontvangt. Bovendien garandeert GRANIT een optimale levering aan uw werkplaats door een goede verpakking. Extra pluspunt: De lagere prijs in vergelijking met het originele product zal uw klanten ook overtuigen. Op die manier kunt u altijd een snelle en uitstekende reparatieservice bieden.

Ontdek nu het uitgebreide assortiment ruiten in de GRANIT webshop. Natuurlijk kunt u ook de juiste toebehoren voor het vervangen van de ruit en alle andere producten met betrekking tot de cabine bij hen bestellen.

GRANIT
www.granit-parts.nl