Wiellader geeft klanten volledige controle

Artikel delen

Hitachi heeft de ZW180-7 gepresenteerd: een kleiner model in de nieuwste generatie wielladers die voldoen aan Stage 5, met grote zorg ontworpen om aantrekkelijk te zijn voor ondernemers én machinisten. Dankzij veiligheidsvoorzieningen die tot de beste in de industrie behoren, plus een ongeëvenaard comfortabele cabine, hebben machinisten de volledige controle over hun werkterrein.

Ondernemers profiteren van de exceptionele efficiëntie en maximale inzetbaarheid die het nieuwe model biedt, waarmee ze nog meer controle hebben over hun omzet en hun machinepark. Allemaal dankzij de hulpmiddelen en services voor monitoring op afstand van Hitachi.

Om ondernemers en machinisten tijdens de gehele lifecycle van de nieuwe ZW-7-wielladers te ondersteunen biedt Hitachi een breed scala aan aftersalesservices aan, naast toegang tot vitale gegevens en tools voor een effectief beheer van de machine. Daaronder vallen systemen voor monitoring op afstand, Owner’s Site en ConSite (onderdeel van Global e-Service) en de ConSite Pocket-app, om de prestaties te monitoren, locaties bij te houden en onderhoud te plannen.

De nieuwe ZW180-7 biedt een superieure ervaring in de cabine en overtreft de verwachtingen wat betreft efficiëntie en prestaties. Door samen te werken met klanten klanten en hun toonaangevende machines, innovatieve technologie en een breed spectrum aan aftersalessupport te bieden, helpt Hitachi hen hun visie te realiseren.

Hitachi
www.hitachi.eu