Materieelpark van de Toekomst

Artikel delen

Van elektrische bestratingsmachines en een veegwagen tot trilplaten op accu en forse vlootuitbreidingen bij infra-aannemers: het is allemaal te zien en ervaren op het ‘Materieelpark van de Toekomst’, dat als ondertitel meekreeg ‘Laden, rijden & bouwen’. Het is voor het eerst dat op de Infra Relatiedagen zoveel aandacht wordt besteed aan geëlektrificeerd materieel. Er is zelfs een parcours uitgezet voor demo’s.

Tekst: Pieter de Mos

infra relatiedagen

Lambert van Gameren, binnen Easyfairs verantwoordelijk voor het Materieelpark van de Toekomst, is er met recht enthousiast over: “We zijn apetrots bijzondere elektrische paradepaardjes te kunnen laten zien. Tegen bezoekers zeggen we: ‘Ga zitten en ervaar het geluid’. In het Machinistencafé krijg je uitleg van ervaringsdeskundigen. De meest gestelde vraag? Kun je een hele dag rijden op een elektrisch veegtruck. Het antwoord is ‘ja.’ Andere vraag is of je de motor nog kunt horen. Het antwoord hierop is: Nee, het materieel is fluisterstil. De voorbeelden staan in Hal 7.”

Infra Relatiedagen Hardenberg
29, 30 en 31 maart 2022 van 13:00 tot 21:00 uur
www.infrarelatiedagen.nl