Elektrische trilplaten

Artikel delen

Infra Equipment presenteert met gepaste trots de eerste geschakelde accu-trilplaten van het merk Swepac op de Infra Relatiedagen 2022. De Swepac FB 200B en FB 300B werken als een ‘gewone’ trilplaat, maar bieden minder hand-armtrillingen en maken minder lawaai.

swepac elektrische trilplaten

De accu is goed voor twee uur continu gebruik, de oplaadtijd is ongeveer vier uur. Het eerste model weegt 220 kilo en heeft een slagkracht van 3,2 ton, het tweede model 290 kilo met slagkracht 3,8 ton. Ze zijn geschikt voor emissievrije verdichten van zand, grind, steenslag en bijvoorbeeld puinbanen. De trilplaat wordt aangedreven door een 6.6 kWh Lithium-Ion batterij en een 48V 2.8 kW motor. Omdat elektrische de toekomst is, toont Infra Equipment ook lichtmasten op accu en elektrisch aangedreven schrankladers.

Infra Equipment
Standnr. 561
https://infra-equipment.nl