Overschakeling naar een milieuvriendelijk wagenpark

Artikel delen

Van Doorn schakelt de komende jaren geleidelijk over naar een milieuvriendelijk wagenpark om zo te voldoen aan de klimaatdoelstellingen van de toekomst. De primeur: een 100% elektrische truck gemonteerde veegwagen, vorig jaar gelanceerd. Het is de allereerste elektrische veegwagen van Nederland.

100% elektrische truck gemonteerde veegwagen

Van Doorn doet duurzaam

Duurzaamheid staat bij Van Doorn en haar opdrachtgevers hoog op de agenda. Niet alleen in het denken, vooral in het doen. Met de elektrische veegwagen bespaart het bedrijf op jaarbasis ruim 97 ton CO2 en 25.000 liter diesel. Door de aanschaf van deze unieke elektrische veegwagen zette het bedrijf een flinke stap op de groene en duurzame weg.

Duurzame krachtpatser

De elektrische veegwagen V65e is maximaal duurzaam en CO2 neutraal. Hij maakt de buitenruimte fluisterstil schoon en is daardoor ook zeer geschikt voor gebruik binnen de bebouwde kom. De V65e combineert emissievrij en fluisterstil vegen met een lange inzettijd en groot gebruiksgemak. De basis voor deze veeg/zuigwagen is een compacte truckchassis, waardoor hij ook op krappe locaties inzetbaar is.  De V65e heeft een uniek zuigsysteem waar patent op rust, is even krachtig als diesel aangedreven machines én is 8 uur per dag inzetbaar in de wegenbouw voor alle soorten onderhoudswerkzaamheden. Zowel voor het lichte veegwerk (straatvuil) als voor het zware veegwerk (achter een asfaltfrees).

V65e huren

Van Doorn zet de V65e veegwagen in op haar eigen onderhoudscontracten door heel Nederland, maar is ook te huur. U kunt hem reserveren via de afeling planning en verhuur: 085-4864147 of via www.vandoornbuitenruimte.nl/verhuur.

Van Doorn
Standnr. 552.1
www.vandoornbuitenruimte.nl