Elektrische verdichtingsmachine

Artikel delen

TOBROCO-GIANT laat als eersteling de GP1950E zien. Deze elektrische verdichtingsmachine weegt 103 kg en is uitgerust met de nieuwste 1,6 kW elektromotor van Honda. Dat geeft hem een slagkracht van 19 kN en – afhankelijk van de bodem – een snelheid van 32 m/min, waardoor hij geschikt is voor het zware werk.

Elektrische verdichtingsmachineDe prestaties zijn gelijkwaardig aan benzine of diesel varianten, zoals de GP1950B en GP1950D. Het ontbreken van uitstoot maakt hem stiller – handig in woonwijken – en het ontbreken van uitstoot maakt hem tevens inzetbaar in greppels en tunnels. De accu is snel te vervangen voor een vol exemplaar. Terwijl wordt doorgewerkt is de lithium-ion accu van de GXE2.0H motor met de 130 V oplader binnen één uur voor 80 procent bij te laden.

TOBROCO-GIANT
Standnr. 713
www.tobroco.nl