InfraTech aanjager achter belangrijkste transities infrasector

Artikel delen

Als er één sector is die de oplossingen kan en moét leveren aan de uitdagingen waar we anno 2022 voor staan is het de infrasector. Groeiend ruimtegebrek, een stikstofcrisis, de energietransitie, klimaatadaptatie, nieuwe vormen van mobiliteit, achterstallig onderhoud aan cruciale kunstwerken, gebrek aan grondstoffen en aan personeel en niet te vergeten de, zich in steeds sneller tempo ontwikkelende, digitalisering. Ze vragen stuk voor stuk om slimme en innovatieve antwoorden. En niet pas over 10, 20 of 30 jaar, maar nu. InfraTech 2023: van 17 tot en met 20 januari in Rotterdam Ahoy. It is Time to Move Forward!

infratech

Al 27 jaar draagt InfraTech bij aan de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven en aan wederzijds begrip tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. InfraTech is daarmee dé belangrijkste ontmoetingsplek tussen de publieke en private sector. De doelstelling van de beurs: een platform bieden aan Nederlandse infraprofessionals uit de gehele keten. Kennisdeling, samenwerken en verbinden zijn sleutelwoorden!

De ontmoetingen op de beursvloer zijn cruciaal voor samenwerkingen waarmee de noodzakelijke veranderingen in de infrasector gerealiseerd kunnen worden.

Welke oplossingen heeft u voor de grootste maatschappelijke thema’s van deze tijd?

Die mogen niet ontbreken tijdens InfraTech 2023! Reserveer uw standruimte via de website www.infratech.nl of vraag meer informatie aan.