Automatisch smeersysteem betaald zichzelf terug binnen een jaar?

Artikel delen

De druk op personeel wordt door de aanhoudende tekorten steeds groter. Helaas schiet regelmatig onderhoud aan machines er dan nog wel eens bij in. Niet verstandig als u weet dat de levertijd voor materialen en machines wereldwijd fors is opgelopen. Goed onderhoud aan uw machines verlengt de levensduur aanzienlijk en is goed voor uw portemonnee.

‘Werk slimmer, niet harder’

Door uw machine(s) te laten voorzien van een goed afgestemd automatisch smeersysteem levert u dit vele voordelen op. Automatische smering zorgt voor minder slijtage op kritieke punten en onderdelen, wat zich al binnen een jaar terugbetaald. Daarnaast scheelt het u aan het einde van de dag een hoop ‘productieve’ tijd en dus kosten om de machine door handmatig door te smeren. U bent verzekerd dat uw machine van een optimale smering geniet en dat terwijl u werkt!

Lubecore Automatische Smeersystemen

Lubecore heeft een zeer breed assortiment aan automatische smeersystemen. Met ‘The Next Generation of Automated Lubrication’ biedt het bedrijf een zeer gevarieerd aanbod van automatische smeersystemen vanaf 400 gram (vetpatronen) t/m 20 kg pompen.

Lubecore
www.lubecore.com