Onderdelen voor centrale smering: divers en betaalbaar

Artikel delen

Het GRANIT assortiment op het gebied van bouwmachines blijft groeien. Naast een breed assortiment originele onderdelen biedt het bedrijf steeds meer hoogwaardige alternatieven van het eigen merk GRANIT PARTS. Kwaliteit staat voorop, tegen een aantrekkelijke prijs. Om de kwaliteitsbelofte te waarborgen worden producten regelmatig in het eigen kwaliteitslaboratorium én door externe testinstituten getest.

Wat de laatste toevoeging aan de GRANIT familie is? Onderdelen voor centrale smering, passend voor diverse fabrikanten. Centrale smeersystemen behoren inmiddels tot de standaarduitrusting van bouwmachines. Deze systemen voorzien de machines en aanbouwdelen tijdens het gebruik van de juiste hoeveelheid smeermiddel die nodig is op de te onderhouden glij- en lagerpunten. Ze zijn afgestemd op de betreffende machine, het aantal smeerpunten en de smeermiddeldosering. Dankzij de elektronische besturing van de smeersystemen worden wachttijden voor handmatig onderhoud van de apparatuur voorkomen en behoren stilstandtijden, waarbij de apparatuur eerst moeizaam met de hand dient te worden gesmeerd, tot het verleden.

GRANIT onderdelen passend voor verschillende fabrikanten van centrale smeersystemen zorgen voor betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met het scherp geprijsde alternatief kunt u uw klanten niet alleen in de werkplaats, maar ook in uw shop de ideale service bieden. Van smeerleidingen met bijpassende fittingen tot elektrische pompen: u vindt alles online om uw klanten te ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zo zorgt u ervoor dat de machines hun waarde behouden, de slijtage vermindert en de marktwaarde stijgt.

GRANIT PARTS
www.granit-parts.nl