Volledige lijn emissievrije vacuümunits

Artikel delen

Het Klimaatakkoord treft ons allen en heeft effect op de bouwplaats. De elektrificatie is dan ook in volle gang en Hamevac BV speelt hierop in. In 2019 was de eerste VHU-3000-AR, aangedreven door 2 Lithium accu’s, al te zien op de BAUMA. Deze editie ging Hamevac nog een stap verder.

Hamevac stand op BAUMA

Er werd een volledige lijn emissievrije vacuümunits getoond onder een nieuw Hamevac label: GREENVAC. De lijn bestaat uit de VTH-150-BL, VTH-250-A, VTH-500-A, VHU-1000-AR en VHU-3000-AR. Met maximum hefvermogens tussen de 200kg en 3000kg is er voor vrijwel alle toepassingen nu ook een emissievrije vacuümunit. De VTH-150-BL is op 230V, de rest van de vacuümunits wordt aangedreven door één of meerdere accu’s.

Speciaal voor de BAUMA waren de nieuwe GREENVAC-units in het wit gehuld. Dit heeft gewerkt, want er was veel belangstelling voor de nieuwe lijn. Trouwe fans van het Hamevac oranje: niet getreurd, deze witte uitvoering was een éénmalige actie voor de BAUMA. Ook de nieuwe GREENVAC-lijn is straks weer keurig oranje!

Drie mannen die poseren achter de 1e serie greenvac

Op de foto van links naar rechts: Roland Verkooyen, Michiel van Nifterik (Hamevac) en Twan Verkooyen.

De trouwe (inmiddels alweer 10 jaar) dealer van het bedrijf, Verkooyen, is direct ingesprongen op de nieuwe lijn en de exclusieve kleur. Al op de BAUMA hebben ze direct beslag gelegd op de exclusieve eerste lijn met hun unieke kleur. De bijzondere kleur steekt ook in het pand van Verkooyen lekker af tegen de ruime voorraad andere machines.

Hamevac
www.hamevac.nl