Altijd de zekerheid van een veilige locatie

Artikel delen

Een compleet pakket aan tijdelijke beveiligingsoplossingen, de beste kwaliteit en een grote slagvaardigheid. Dat is de kracht van BUKO Waakt. Zo ben je verzekerd van een 24/7 beveiligde locatie. Overal in Nederland. “Met onze mobiele cameramasten, slimme solar-oplossingen of tijdelijke inbraakbeveiliging kun je jouw eigendommen met een gerust hart achterlaten. Onze cameramasten zijn robuust, vandalismebestendig en makkelijk te verplaatsen. Bovendien is onze moderne inbraakbeveiliging volledig draadloos. Zo garanderen we je een snelle, eenvoudige plaatsing.”, aldus Bob Honout, bedrijfsleider bij BUKO Waakt.

Bewakingscamera

Tijdens het uitvoeren van een project staan er vaak kostbare bezittingen op (tijdelijke) locaties. Zonder camerabewaking of inbraakbeveiliging zijn die eigendommen niet veilig. Diefstal, inbraak en vandalisme zijn helaas aan de orde van de dag en kunnen voor enorme schadeposten of stilstand zorgen. “Met onze beveiligingsoplossingen op maat kunnen we tijdelijke (werk)situaties bewaken en beveiligen om indringers en onbevoegden te weren. Daarmee creëren we productieve en veilige (werk)situaties voor onze opdrachtgevers.”, aldus Honout.

Als veiligheid telt

BewakingscameraDe slogan van BUKO Waakt is niet voor niets ´Als veiligheid telt´. Ze hebben een antwoord op elke vraag. “Natuurlijk, ook wij bieden standaard oplossingen, maar onze kracht zit in het inspelen op specifieke vraagstukken. We denken verder dan de gestelde kaders. Samen met de klant kijken we naar de specifieke wensen en maken een voorstel op maat. Het is ons doel om onze klanten ook echt verder te helpen.” vertelt Honout. “Daarbij zijn we gewend snel te schakelen. Wanneer nodig kunnen we de cameramast, solar-oplossing of inbraakbeveiliging al binnen 12 uur plaatsen. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een cameramast volledig te voorzien in eigen huisstijl voor langlopende projecten.”

Je kunt bouwen op het team van BUKO Waakt. Ze zorgen altijd voor de beste beveiligingsoplossing, ook als dit slimmer of voordeliger kan. “Ons doel is niet om zoveel mogelijk tijdelijke oplossingen aan iemand te verhuren. We willen daadwerkelijk inspelen op de wensen van de klant en zetten die af tegen de kosten. We werken graag aan wederzijds vertrouwen en daarmee aan een langdurig partnerschap”, vult Honout aan.

BUKO Waakt is erkend bouwplaats beveiliger in Nederland en Kiwa-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat je eigendommen goed worden beschermd. “En natuurlijk staan we niet stil.”, vertelt Honout, “Als innovatief bedrijf blijven we onze producten continu ontwikkelen. Zodat we je telkens nóg betere service kunnen bieden.”

Vervoer materieel voor bouwplaatsbeveiliging

Landelijke dekking

In de zomer van dit jaar nam BUKO Waakt branchegenoot InfraWatch uit Drachten over. “Sindsdien zijn we bezig geweest om de krachten van beide bedrijven te bundelen, om samen als één sterke organisatie de toekomst in te gaan. Nu zijn we klaar voor de volgende stap. Vanaf begin dit jaar gaan we daarom verder onder één naam: BUKO Waakt. We blijven de markt bedienen vanuit onze huidige vestigingen in Drachten en Beverwijk. Met een totaalpakket aan tijdelijke beveiligingsoplossingen en een duidelijke strategie voor de toekomst kunnen we onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn”, sluit Honout af.

BUKO Waakt heeft een landelijke dekking. Omdat ze zelf voor het transport en de installatie zorgen, kunnen ze snel schakelen en gemaakte afspraken daadwerkelijk nakomen. Daarnaast is BUKO Waakt, samen met de collega’s van BUKO Infrasupport, ook aanwezig op de Infra Relatiedagen. Uiteraard staat er iedere dag een enthousiast team klaar om u meer te vertellen over alle producten en diensten van BUKO.

BUKO Waakt
www.bukowaakt.nl
Standnummer 107