Advies bij overstap naar duurzame (bio)brandstoffen

Artikel delen

Met hun producten en diensten heeft OQ Value ruime ervaring in de bouw- en infrasector. Een breed productaanbod zorgt ervoor dat het bedrijf een optimale invulling biedt om continuïteit te waarborgen en stilstand van uw machinepark te voorkomen.

Het vullen van smeermiddelen in Muscat, Oman

OQ Value staat altijd klaar met het juiste productadvies en delen graag hun kennis op het gebied van kostenbesparing en de energietransitie. Belangrijke pijlers zijn efficiëntie en kostenbesparing, maar ook in de beperking van uitstoot van CO2, NOx, roet- en fijnstof adviseren zij u graag over hoe uw bedrijf de transitie naar duurzame (bio)brandstoffen kan maken.

Landelijke dekking

Met vestigingen in Raalte, Alphen aan den Rijn, Sas van Gent, Tiel en Lichtenvoorde is het bedrijf uw Shell Distributeur voor brandstoffen en smeermiddelen met een landelijke dekking!

Bij Shell weten ze dat uitval van apparatuur kan leiden tot gemiste deadlines

Effectief onderhoud van apparatuur en smeermiddelen kunnen de uitvaltijd verminderen en de winstgevendheid maximaliseren. Dit is niet altijd gemakkelijk en er zijn barrières die moeten worden overwonnen.

Daarom heeft Shell een volledige portfolio van industriële smeermiddelen. Om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen budget worden voltooid, biedt het bedrijf een reeks producten om ervoor te zorgen dat apparatuur ter plaatse altijd optimaal presteert.

De producten zijn geschikt voor transmissiesystemen, dieselmotoren, tandwielen en hydrauliek. Al onze producten zijn verkrijgbaar in meerdere verpakkingsgrootten om ervoor te zorgen dat ze het beste bij u en uw apparatuur passen

Shell Lubricant Solutions

OQ Value
www.oqvalue.nl
Stand 687