Elektrische miniloader is klein maar oersterk

Artikel delen

Hij kan 500 kg dragen en tot 715 kg duwen; de elektrische miniloader Conmeq AS15 die Vermeer Benelux meeneemt naar Infra Relatiedagen. De kleine maar krachtige machine klaart iedere klus op een stille, duurzame wijze en ook nog eens langdurig.

Miniloader

Volgens de bouwers gaat de elektrische miniloader met full-power gebruik gemakkelijk een hele dag vooruit op één batterijlading. Die lithium-batterijen hebben een minimale levensduur van tien jaar. De miniloader is geen ombouwer, maar geheel nieuw ontworpen als puur elektrische machine. Met ruim 70 aanbouwdelen is de AS15 met recht multifunctioneel inzetbaar in de bouw, infra, industrie, bij agrarische bedrijven, sloopbedrijven enzovoort. Zijn snelheid is maximaal 12 km/uur. De AS15 is met behulp van een buikzender op afstand radiografisch te besturen.

Vermeer Benelux
www.vermeer-benelux.com
Stand 581