FullDuoBox: kleinschalige opslag AdBlue® en diesel

Artikel delen

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg werd op de stand van FullTank BV van Hans de Baat een handig nieuwtje getoond: de FullDuoBox. FullTank BV is een bekende leverancier van brandstoffen, AdBlue®, smeermiddelen en installaties. De getoonde noviteit is ideaal voor bedrijven met een klein machinepark of voor op de bouwplaats, waar je op een eenvoudige wijze diesel en AdBlue® kunt opslaan.

Tekst: Pieter de Mos

Tankopslag

De FullDuoBox heeft een 3.000 liter dieseltank en een 190 liter AdBlue compartiment. Met twee aparte pompsets kun je zelf al het equipment – denk aan aggregaten, waterpompen en kranen – eenvoudig tegelijk voorzien van zowel diesel als AdBlue®. Met accukabels of een 220V stekker is deze FullDuoBox aan te sluiten op ieder equipment. De FullDuoBox kan ook worden voorzien van de FullTank sensor waardoor je altijd op de hoogte bent van de actuele voorraad. Hierdoor kun je niet alleen een lege tank voorkomen, maar ook zelf het verbruik beter monitoren.

Gecombineerde leveringen AdBlue® en diesel

Alle tankwagens van FullTank zijn uitgerust met een AdBlue compartiment. Hierdoor kunnen zij in Nederland en België al je equipment eenvoudig tegelijk voorzien van zowel diesel als AdBlue®. Hierdoor heb je altijd tegelijk een volle AdBlue- en dieseltank. De AdBlue wordt overigens in eigen fabriek geproduceerd volgens de strenge eisen van het VDA (Verband der Automobilindustrie).

Tankwagen

FullTank is ook op andere vlakken innovatief bezig. De wereld verandert en het bedrijf werkt mee aan een duurzame toekomst van brandstoffen en energie. Zij doen dit met onder meer met het FullTank Hydrozine aggregaat en oplegger. Als enige in Nederland heeft FullTank een oplegger ontwikkeld voor de distributie van de waterstofdrager hydrozine (mierenzuur), dé CO2-neutrale brandstof van de toekomst.

FullTank BV
www.fulltank.nl