Informatiebeveiliging: een lek of hack zit in een klein hoekje!

Artikel delen

We leven in een tijd waarin privacywetgeving steeds belangrijker wordt en datalekken vaker voorkomen. Het is daarom van belang de informatiebeveiliging op orde hebben. Voor de veiligheid van uw bedrijf én uw klanten. Laat Normec Certification uw bedrijf daarom certificeren voor de ISO 27001.

informatiebeveiliging

Het gevaar zit in een klein hoekje

De ISO 27001 draait om de beveiliging van informatie. Bijvoorbeeld het beschermen van persoons- en bedrijfsgegevens tegen hackers. Met het internationaal erkende ISO 27001 certificaat laat u zien dat u uw informatiebeveiliging op orde heeft. U toont hiermee aan dat u een betrouwbare partner bent die een stap extra doet voor zijn klanten. Bovendien onderscheidt u zich met een ISO 27001 certificaat van uw concurrenten waardoor u voordeel heeft bij aanbestedingen.

Door het auditproces te doorlopen, creëert u ook binnen uw bedrijf meer bewustzijn over informatiebeveiliging. Enerzijds minimaliseert u de risico’s doordat er elk jaar wordt gekeken of uw bedrijf nog aan alle eisen voldoet. Anderzijds worden de medewerkers zich bewust van hun rol binnen informatiebeveiliging. Denk aan het openen van een URL wat phising blijkt te zijn.

Want besef: een lek of een hack zitten in een klein hoekje. En zijn in de meeste gevallen te voorkomen.

Wat kan Normec Certification voor u betekenen?

informatiebeveiligingNormec Certification is dé certificerende instelling op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid. Ook als u op korte termijn een certificaat nodig heeft, staan wij voor u klaar. Wij garanderen korte doorlooptijden en via uw eigen online klantportaal heeft u altijd volledig inzicht in het certificeringsproces.

Wilt u meerdere certificaten bij ons onderbrengen? Dan is Normec Certification de juiste partij. U kunt eenvoudig naar hen overstappen, zelfs als u nog verbonden bent aan een andere certificerende instelling. Het bedrijf ontzorgt u compleet tijdens dit kortdurende, eenvoudige en kosteloze proces

Normec Certification
www.normeccertification.nl