Komt dat zien: eerste elektrische minigraver Takeuchi

Artikel delen

Takeuchi presenteert op de TKD maar liefst vier nieuwe machines: van een nieuwe mobiele kraan tot de eerste elektrische minigraver, de TB20e. Van deze primeur zal in Almere het prototype te zien bij Verhoeven Grondverzetmachines. De eerste productiemodellen mogen we in het derde kwartaal van dit jaar verwachten.

minigraverJarenlang was de TB295W de enige mobiele kraan die Takeuchi ons te bieden had. Dit jaar nog wordt hij vervangen door de TB395W. Van buiten verschilt die nauwelijks van zijn voorganger, maar ‘onderhuids’ moeten de verschillen duidelijk merkbaar worden. Denk hierbij aan een volledig nieuw interieur met 8 inch touchscreen monitor, een nieuw remsysteem op de vooras en multi-function grip voor een optimale aansturing van uitrustingsstukken. Maar de grootste verandering is een vierwiel besturing voor een nog flexibelere inzet.

Derde nieuweling is de zeer stabiele 3,5 tons binnendraaier TB335R. Wat hem bijzonder maakt is de ruime en comfortabele cabine met 7 inch touchscreen monitor, DAB+ radio, drie hydraulische functies en desgewenst airconditioning. Tot slot de TB350R: een 5 tons binnendraaier die eveneens een ruime, comfortabele cabine heeft en ontzettend stabiel is. Ook hier een touchscreen monitor, DAB+ radio en optionele airco. Verder beschikt hij over een brandstofvulpomp met automatische afslag en oprolmechanisme voor eenvoudig en snel tanken.

Verhoeven Grondverzetmachines
www.verhoevenbv.com
www.takeuchibenelux.com
Standnr. 126