Halve eeuw innovatie en toewijding in bouw en infra

Artikel delen

Sinds haar oprichting in 1974 heeft Visser Assen als leverancier een imposante stempel gedrukt in de wereld van bouw- en inframaterieel. Vanuit hun centrale hub in Assen leveren ze een breed scala aan producten aan heel Nederland en, met gepaste trots, ook aan onze zuiderburen in België. Aggregaten, afzethekken, zwaailampen op actieframes en bouwlasers zijn slechts enkele van de vele artikelen in hun assortiment.

BouwplaatsWat maakt Visser Assen zo uniek in deze branche? Naast hun eigen service center, scherpe prijzen en uitgebreide aanbod, benadrukken ze het belang van directe en persoonlijke service. “We geloven in korte communicatielijnen, zodat we altijd snel en efficiënt kunnen reageren op de behoeften van onze klanten,” zegt een woordvoerder van het bedrijf.

Innovatie vormt de kern van hun bedrijfsfilosofie. In de vroege jaren ’80 waren zij de eersten die de bouwlaser naar Nederland brachten. In 2009 lanceerden ze de allereerste mobiele bewakingscamera voor bouwplaatsen en recentelijk zijn ze actief betrokken bij initiatieven om bouwplaatsen emissievrij te maken.

Hun nieuwste innovatie, de BouwTag, een traceertag voor bouw- en inframaterieel, wordt alom geprezen en is een doorslaand succes in de sector.

Visser Assen nodigt geïnteresseerden uit om meer te ontdekken op de website of een bezoek te brengen aan hun showroom in Assen. “We zijn enthousiast om onze kennis te delen en samen te werken aan de uitdagingen van de toekomst,” concludeert de woordvoerder.

Visser Assen
www.visser-assen.nl