Tijdelijke financieringsacties met 0% of 3% rente

Artikel delen

Sinds juni heeft Hitachi CM Nederland een strategisch partnerschap met BNP Paribas Leasing Solutions. Dit partnerschap zorgt ervoor dat het bedrijf flexibele financieringsopties kan bieden onder de noemer Zaxis Finance. Tot aan het eind van het jaar is het daardoor mogelijk om te profiteren van één van de financieringsacties.

Graafmachine

Voor alle compacte machines tot 10 ton is het mogelijk om deze voor twaalf maanden te financieren tegen 0% rente. Deze actie geldt voor alle minigravers van de ZX10U-6 tot en met de nieuwe ZX95-7. Als het gaat om de mobiele graafmachines dan valt ook de ZX95W-7 onder deze actie. De kleinste mobiele graafmachine werd eerder dit jaar geïntroduceerd en is buitengewoon goed te manoeuvreren dankzij de vierwielbesturing en biedt een uitstekend hefvermogen om zeer productief te kunnen werken

3 jaar tegen 3%

Voor alle Hitachi-modellen bestaat er daarnaast de mogelijkheid om de komende drie jaar te profiteren van een uiterst aantrekkelijk rentetarief van slechts 3%. Hierbij maakt het dus niet of je kiest voor een minigraver van 1 ton tot een rupsgraafmachine van 50 ton. Ook alle wielladers en mobiele graafmachines vallen onder deze aanbieding.

Financiering heeft vele voordelen

Wilt je de investeringskosten meer in lijn brengen met de opbrengsten? Dan biedt financiering via Zaxis Finance dé oplossing. Je betaalt een, vast, maandelijks bedrag terwijl de machine direct ingezet kan worden voor het uitvoeren van werkzaamheden. Daarnaast blijft er werkkapitaal beschikbaar voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Hitachi CM Nederland
www.hitachicm.nl