Laat experts zoeken naar jouw onderdeel en bespaar tijd en geld

Artikel delen

Brand Equipment is een bedrijf dat zijn oorsprong vindt in het verhandelen van nieuwe en gebruikte onderdelen en aanbouwdelen voor een eerlijke prijs. In deze bedrijfstak heeft het bedrijf een uitgebreid netwerk van leveranciers en klanten opgebouwd en een goede reputatie binnen de branche.

Dumper en onderdelen

De laatste jaren is Brand Equipment uitgegroeid tot een totaalbedrijf met een goed uitgeruste werkplaats met specialistische vakmensen die u op alle gebieden van dienst kunnen zijn. Van onderhoud, tot rebuilds van grote componenten zoals bv motoren, transmissies, assen, hydrauliekpompen etc., maar ook het leveren van complete rijwerken tot het kotteren van uw giek voor het herstellen van uw versleten pen gat verbinding. Brand Equipment is ook dealer van CabCare cabinebeschermers, vandal guards en handrails voor op uw machine.

Duurzaam door hergebruik

Gebruikte componenten kunnen vaak nog prima een ronde mee na revisie. In de werkplaats van het bedrijf loopt een team van monteurs die de componenten demonteren, schoonmaken en controleren om ze vervolgens van nieuwe onderdelen en een nieuwe laklaag te voorzien.

Betaalbaar

Door deze manier van werken worden grote componenten voor een fractie van de nieuwprijs weer ingezet en kunnen deze weer jaren mee.
Daarnaast importeert en exporteert het bedrijf al jaren gebruikte en nieuwe machines, van FleXiever zeefmachines tot minigraver of een 100 tons bulldozer.
Benieuwd naar wat Brand Equipment voor u kan betekenen? Op zoek naar een onderdeel voor uw machine? Bezoek de website!

Brand Equipment
www.brandequipment.eu