Robotprinter biedt nieuwe kansen voor de GWW-Infra sector

Artikel delen

Met haar kennis van digitaal meten staat het Friese BDM aan de basis van aansprekende projecten in de GWW-sector. Als voorlopers in digitale data beschikt het bedrijf sinds kort ook over een innovatieve LayoutPrinter. Deze robot wordt al met succes ingezet in de bouw, maar het bedrijf staat open voor nieuwe toepassingen in de GWW-sector.

Digitaal meten

BDM is in 2007 gestart door de huidige directeur-eigenaar Rein Brandsma. Sinds 2021 is het bedrijf gevestigd op een prachtige zichtlocatie aan de A7 in Bolsward. Met een team van ruim 25 vakmensen voeren ze dagelijks meetwerk uit door heel Nederland. Met haar nauwkeurige meetmethoden en specialistische apparatuur is BDM breed inzetbaar in de GWW-Infra sector. Van de bekende maatvoering tot revisiemetingen en het maken van 3D-machinebesturing op basis van GPS, het behoort tot de dagelijkse werkzaamheden.

Digitaal Inmeten

Beurspresentatie LayoutPrinter

Tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg brengt BDM een bijzondere innovatie; de revolutionaire LayoutPrinter. Deze slimme robot print CAD-tekeningen in hoog tempo – en uiterst nauwkeurig -rechtstreeks op de projectlocatie. De detaillering is indrukwekkend. Deze nieuwe manier van werken zal bouwprojecten aanmerkelijk efficiënter maken. Het bedrijf verwacht veel van de nieuwste aanwinst. Ook zijn ze nieuwsgierig naar wat de printrobot kan betekenen voor sectoren zoals de GWW-Infra. Het zit in het DNA van het BDM-team om mee te denken over toepassingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben.

Nieuwsgierig naar de innovatieve oplossingen of direct een demo? Bezoek BDM op de Infra Relatiedagen in Hardenberg.

BDM
www.bdm.nl
Stand 766