Vergroot uw winst met twee nieuwe compacte graafmachines

Artikel delen

Hitachi Construction Machinery geeft eigenaren en machinisten de controle over de nieuwste serie Zaxis-7 compacte graafmachines. De nieuwe ZX95US-7 en ZX95USB-7 modellen voldoen aan de Stage V-eisen en bieden eigenaren mogelijkheden om de winst te verhogen en kosten te verlagen. Dankzij hun verbeterde comfort- en veiligheidsvoorzieningen kunnen machinisten zich op hun gemak voelen in de cabine terwijl ze productief presteren.

Minigravers

Vergroot uw winst

De krachtige prestaties van de ZX95US-7 en ZX95USB-7 graafmachines zullen de productiviteit op het werkterrein verhogen. De nieuwe Zaxis-7-machines zijn groter, krachtiger, bieden meer stabiliteit en meer graafkracht.

Daarnaast worden de levenscycluskosten verlaagd met de nieuwe Stage V-conforme motor, waarvoor geen SCR-systeem vereist is. Dit elimineert de noodzaak voor ureum, het vervangen van filters en bijbehorend onderhoud. Met de geheel nieuwe ECO-meter kunnen machinisten daarnaast het brandstofverbruik beheersen en zo de kosten verlagen.

Minigravers

Voel het verschil

Machinisten zullen genieten van het werken in de perfecte werkomgeving met de nieuw ontworpen, moderne Zaxis-7 van Hitachi. De ultraruime ZX95US en USB-7 hebben een toonaangevende, eersteklas cabine, die gemakkelijk toegankelijk is dankzij een lage en brede instap, verbeterde pedaalindeling en voldoende beenruimte.

Verhoog de inzetbaarheid

MinigraversDe ZX95US-7 en ZX95USB-7 graafmachines zijn gebouwd om lang mee te gaan en hier uitvoerig op getest in speciale Hitachi-faciliteiten in Japan.

“We zijn er trots op om de nieuwe ZX95US-7- en ZX95USB-7-modellen aan onze klanten te introduceren”, zegt Norihiko Kinugawa, Product Manager graafmachines van Hitachi Construction Machinery (Europe). “Deze krachtige en compacte machines zijn ontworpen en ontwikkeld om uitzonderlijke prestaties, het ultieme bedieningscomfort en lagere bedrijfskosten te leveren.”

Hitachi Construction Machinery
www.hitachicm.com