In de Spotlight

Artikel delen

SX 1200 Veegunit met onkruidborstel

Wat: SX 1200 Veegunit met onkruidborstel
Merk: Holder
Uitgebracht: 08-2017
Bijzonderheden: compacte veegunit met onkruidborstel

Met de SX 1200 biedt Holder een compleet nieuwe veeg- zuigmachine voor op de B en C-serie. Deze robuuste combinatie is optioneel uit te voeren met een onkruidborstel. Dit heeft als voordeel dat er naast het vegen ook onkruid verwijderd kan worden. Hierbij combineer je 2 bewerkingen in 1 werkgang en dat geeft deze machine een groot kostenbesparend voordeel.

SX 1200 Veegunit met onkruidborstel

De hoek van de borstel of onkruidborstel kan vanuit de cabine hydraulisch versteld worden om zo de borstel meer of minder agressief te kunnen laten werken.

De zuigmond maakt een veegbreedte mogelijk van 1600 tot 2000 mm. Dit wordt behaald door de 740 mm brede RVS zuigmond i.c.m. 2 borstels van Ø 720 mm.
De individuele borstelbesturing met parallel schakeling maakt het mogelijk dat hoeken en parkeerplaatsen efficiënt geveegd kunnen worden, evenals vele andere vergelijkbare toepassingen. Het automatische borstel volgsysteem bij het draaien vergroot de efficiënte veeg capaciteit en geeft een hoger comfort en veiligheid voor de bestuurder.

SX 1200 Veegunit met onkruidborstel

De complete bediening van de machine kan met één hand: alle bedieningselementen zijn duidelijk en binnen handbereik op de armleuning gemonteerd.

De aluminium container heeft een bruto volume van 1200 l (1.2 m³) en de schoon watertank heeft een inhoud van 220 l dit geeft de machine een groot bereik. Het intelligente waterrecirculatiesysteem zorgt ervoor dat het circulerende water in de vuiltank terugstroomt naar de vuilwatertank en wordt gebruikt bij de aanzuigslang voor een optimale stofbinding. Geluidsreductie en brandstof besparing wordt behaald doordat het maximale werktoerental al bereikt wordt bij 2000 t/min. Bij goede omstandigheden kan er al met een lager toerental een goed werkresultaat behaald worden. De geïntegreerde optionele hogedrukreiniger met automatische slanghaspel kan worden gebruikt om het voertuig of moeilijk bereikbare objecten te reinigen. De hoge druk reiniger heeft een capaciteit van 15 l/min bij 150 bar.

SX 1200 Veegunit met onkruidborstel

Aan de achter zijde van de machine is er een mogelijkheid om de machine uit te rusten met een hand zuigslang met water injectie. Daarnaast is er een mogelijkheid voor een camera voor meer veiligheid en overzicht tijdens het vegen.

Technische data:
Inhoud opvang container: 1,2 m³ bruto / 0,8 m³ netto
Volume schoon watertank: 220 liter
Volume recycling water: ca. 100 – 200 liter
Ø Veegborstel : 720 mm
Veegbreedte: 1600 – 2000 mm

De Holder SX 1200 is een machine die u kosten en tijd bespaard, veilig is, comfort biedt en een goed werk levert.