Keurmerk: ‘Erkend Ambachtelijke Onderneming Straatmaker’

Artikel delen

Het Keurmerk ‘Erkend Ambachtelijke Onderneming Straatmaker’ is voor zowel de straatmaker als ook particulier of bedrijf die straatwerk nodig heeft, belangrijk. Het keurmerk geeft de klant zekerheid van betrouwbaarheid en vakmanschap van de straatmaker. Het geeft eveneens de zekerheid dat de straatmaker z’n vereiste vakbekwaamheidspapieren heeft.

De Stichting Erkenning voor het Bestratingsbedrijf (SEB) is initiator van dit Keurmerk. Doel is zoveel mogelijk bedrijven dit Keurmerk te laten dragen om zodoende in Nederland het Kwaliteit Straatwerk een begrip te laten zijn. Door middel van de website (www.eao-straatmaker.nl) en Google marketing moet de bekendheid worden vergroot. Tevens heeft de stichting een ondersteunende rol voor de straatmaker voor wat betreft reclame, juridische zaken, richtlijnen en andere netwerken.

Deelnemer worden?

U kunt deelnemer worden van het keurmerk als u aan bepaalde voorwaarden kan voldoen. Los van de verplichte bewijsstukken van vakbekwaamheid, is het ook van belang dat u een jaarlijkse toetsing accepteert. Het keurmerk doet eenmaal per jaar een audit en controleert uw bedrijf op bepaalde criteria die er voor zorgen dat u het keurmerk kan en mag gebruiken. Voldoet u niet aan de gewenste criteria om deelnemer te worden dan is dat geen probleem en kunnen wij u helpen om deze alsnog te gaan behalen. Het keurmerk Erkend Ambachtelijke Onderneming Straatmaker is niet alleen een belangrijk keurmerk, die gezien wordt door uw klanten en prospects, maar is ook van belang als u onderaannemer bent in een bepaald proces. Steeds meer aannemers wensen dat u als ZZP-er of eenmansbedrijf voldoet aan bepaalde eisen en een keurmerk / certificaat hanteert.

€ 295,- per jaar

Voor maar € 295,- per jaar ben u deelnemer van het Ambacht Keurmerk EAO Straatmaker, mits u vanzelfsprekend aan alle vereiste voldoet. Voldoet u aan deze eisen dan ontvangt u een aantal belangrijke tools en maakt u meer kans op nieuwe opdrachten.