Toezichthouders app

Artikel delen

De Toezichthouders app van Infrasoft bevat alle tools die een toezichthouder binnen de infrasector dagelijks nodig heeft om toezicht te kunnen houden volgens de regels die de UAV voorschrijft. Middels deze app kan de toezichthouder eenvoudig zijn bouwdagboek bijhouden, PVO’s opmaken en een bouwvergadering notuleren. Betrokken partijen, zoals de aannemer en directievoerder, zijn direct op de hoogte van nieuwe toevoegingen aan het project en kunnen documenten digitaal ondertekenen.

Het bijhouden van een bouwdagboek is een essentieel proces, echter neemt dit ook veel tijd in beslag. Met de Toezichthouders app kan de toezichthouder op locatie gegevens invullen, waarbij de app automatisch gegevens met betrekking tot locatie en het huidige weer ophaalt. Naast het invoeren van gegevens kunnen we ook foto’s gemaakt worden. Deze foto’s zijn vervolgens te verduidelijken door te omcirkelen of pijlen te plaatsen.

Uitnodigen voor bouwvergaderingen

Het vastleggen van bouwverslagen is eenvoudiger doordat er een standaard sjabloon vastgelegd kan worden. Na het invoeren van de gegevens kan er een uitnodiging verstuurd worden voor de volgende bouwvergadering. Deze wordt automatisch in de agenda van de projectleden gezet.

Delen van gegevens

Elk project binnen de Toezichthouders app kent zijn eigen projectleden. De toezichthouder kan projectleden zelf toevoegen. De projectleden krijgen vervolgens notificaties wanneer er nieuwe gegevens beschikbaar zijn. Ook is het voor de projectleden mogelijk om zelf documenten te uploaden. Denk hierbij aan bestekinformatie en foto’s.
De Toezichthouders app zorgt er voor dat de toezichthouder minder administratieve last heeft, een gestroomlijnde informatie opslag- en voorziening voert en een proactieve houding van het projectteam creëert. Daarnaast heeft hij geen last meer van verloren informatie of foto’s en repeterende taken zoals documenten opstellen.

Infrasoft, www.infrasoft.nl