NHU respecteert uw privacy

Artikel delen

Vanaf 25 mei geldt in de Europese Unie nieuwe privacy wetgeving. Ook NHU – uitgever van GWW Totaal, BouwTotaal en RenovatieTotaal – vindt zorgvuldige omgang met persoonsgegevens belangrijk en heeft haar privacy statement aangescherpt. Duidelijk, transparant en voor iedereen ter inzage.

Hoe gaat NHU om met persoonlijke gegevens?

NHU gebruikt uw persoons- en/of bedrijfsgegevens alleen voor onze dienstverlening aan u, het correct behandelen van uw vragen, het optimaliseren van de website en het verbeteren van onze dienstverlening. Uw gegevens worden niet doorverkocht.

Geen cookies en cookies ter verbetering van functionaliteit

NHU maakt op dit moment geen gebruik van cookies. Mocht dit in de toekomst wel zo zijn, dan worden cookies enkel ingezet voor een verbetering van functionaliteit, gebruiksgemak en technische omgang met onze digitale kanalen. Wat waren cookies ook alweer: cookies zijn tekstbestanden die bij bezoek aan een website worden opgeslagen op de computer van de gebruiker. Ze zorgen dat websites een persoonlijke presentatie aanbieden op basis van voorkeuren die door de cookie woorden opgeslagen.

Uw gegevens zijn in veilige handen

NHU gaat zorgvuldig om met uw gegevens en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Meer over de omgang met persoonlijke gegevens leest u op deze pagina in het aangescherpte Privacy Statement.