Infra Relatiedagen 2019

Artikel delen

Op 5, 6 en 7 februari 2019 vindt de twintigste Infra Relatiedagen plaats in Evenementenhal Hardenberg. Het netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouw professionals samenbrengt op deze driedaagse vakbeurs. Ontmoet iedere dag van 13:00 uur tot 21:00 relaties en maak kennis met nieuw zakelijk potentieel.

Infra Relatiedagen Hardenberg vormt al negentien jaar een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. Het driedaagse evenement wordt elk jaar bezocht door ruim 16.000 infraprofessionals van gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, aannemers, architecten en projectontwikkelaars. De hele infrasector is met bijna 350 exposanten ruim vertegenwoordigd tijdens deze vakbeurs. Hierbij kunt u denken aan aannemers, materieel leveranciers (zoals bouwmachines), pompenleveranciers, ingenieurs- en adviesbureaus en overige bedrijven uit de GWW-sector.

Toekomstdag voor de student

De vakbeurs is ook een uitgelezen moment voor studenten, die een beroepsgerichte opleiding in de Infra volgen, om kennis te maken met alle noviteiten uit de GWW-sector. Speciaal voor studenten vanaf 14 jaar organiseert de beursorganisatie op dinsdag 5 februari een Toekomstdag. Op deze dag vindt een College-tour plaats. Daarnaast organiseert Roelofs op deze dag een masterclass voor studenten. Soma Bedrijfsopleidingen geeft informatie over welke cursussen en trainingen zij aanbieden voor de infra, ondergrondse infra en loon- en grondverzet. Mocht u aan de slag willen in de GWW-sector, loop dan langs bij de detacheringsbureaus die vertegenwoordigd zijn op de Infra.

Toekomstplein

Op Infra Relatiedagen wordt in hal 6 een Toekomstplein ingericht, waar ‘personeel’ en ‘innovatie’ centraal staan. Een plein waar de student of zij-instromers informatie kunnen inwinnen over scholingsmogelijkheden en openstaande vacatures uit de sector. Naast het toekomstplein is een innovatieplein gesitueerd. Hier worden innovaties gepresenteerd, zodat u bij het Toekomstplein tevens inzicht krijgt in noviteiten die van invloed zijn op de sector.

Innovatie Award 2019

Exposanten konden zich weer aanmelden voor de Innovation Award. Tijdens de vakbeurs wordt hun innovatie beoordeeld door een vakjury en door de bezoekers. De bezoeker kan de innovatie bekijken door de innovatieroute te bewandelen. De innovatie-route maakt ook onderdeel uit van de College-tour.

Kennisprogramma

Infra Relatiedagen 2019 in Hardenberg heeft naast een bruisende beursvloer met bijna 350 exposanten ook een inspirerend Kennisprogramma verspreid over de drie beursdagen.

Openingstijden INFRA Relatiedagen Hardenberg 2019

Dinsdag 5 februari 2019, 13.00 – 21.00 uur
Woensdag 6 februari 2019, 13.00 – 21.00 uur
Donderdag 7 februari 2019, 13.00 – 21.00 uur

Adres

Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

Vraag uw e-ticket vandaag nog aan

Kom naar Infra Relatiedagen en registreer u online voor uw e-ticket via: evenementenhal.nl/infra-hb met de volgende registratiecode: 61900020118. Houd de website infrarelatiedagen.nl in de gaten voor de laatste updates en het programma of volg de beurs op Twitter, Facebook en LinkedIn.

Naar de website van Infra Relatiedagen 2019.

Twitter link: https://twitter.com/infra_eh?lang=nl
Facebook link: https://www.facebook.com/InfraRelatiedagen/
LinkedIn link: https://www.linkedin.com/company/infra-relatiedagen/

GWW-Totaal

De eerste uitgave van GWW-Totaal in 2019 besteedt ook ruim aandacht aan de Infra Relatiedagen 2019.