Hoge maaiproductie en betrouwbaarheid

Artikel delen

We kennen reeds de specialiteit van de MORRISON maaiers uit Nieuw-Zeeland: de Blade Disc® en Maaischijf. Allen zijn uitgerust met zwenkbare messen om de krukas te beschermen. Tevens geldt er twee jaar garantie op de motor en de onderdelen, vier jaar garantie op stalen maaidekken en tot zes jaar garantie op aluminium maaidekken. MORRISON heeft nu twee professionele modellen aan het assortiment toegevoegd.

De nieuwe professionele gazonmaaiers zijn uitgerust met de welbekende maaischijf met vier zwenkbare messen. De messen slaan weg bij het raken van obstakels, zodat de krukas wordt beschermd.

De 800STPRO is beschikbaar in twee motoruitvoeringen: een B&S 850 Series (XMO800STPRO) of een HONDA GXV160 (XMO800STPROHONDA) motor. Deze maaiers hebben metalen wielen met kogellagers, een breed loopvlak en een achterwielaandrijving met drie versnellingen.
De gebruiker kan kiezen uit drie werksnelheden: 3,7 km/u, 5,11 km/u of 6,63 km/u. Door deze (hoge) snelheden kan de groenondernemer een bijzonder hoge productie realiseren. De machine heeft een hoge opvangcapaciteit, maar kan ook gebruikt worden als mulchmachine zonder opvangzak. De maaihoogte is centraal instelhttp://www.eurogarden.bebaar van 28 tot 115 mm via een hendel. De PRO-maaiers zijn leverbaar vanaf € 908,27 excl. BTW.

EuroGarden Nederland BV, www.eurogarden.nl