Onkruidborstels & beschermkap

Artikel delen

EuroGarden biedt een ecologische oplossing voor het verwijderen van onkruid: mechanische onkruidverwijdering in plaats van chemische. De Weedgo! onkruidborstels kunnen op een bosmaaier gemonteerd worden en verwijderen onkruid door middel van stalen borstelstaafjes. Dankzij deze compacte en mobiele oplossing wordt onkruid en vuil verwijderd op straten, pleinen, goten en andere verharde oppervlaktes waar grotere machines niet kunnen. Eenvoudig, ecologisch en efficiënt.

27De Weedgo! Pro is ideaal voor professioneel gebruik. De kop is van geanodiseerd aluminium en is beschikbaar met een boring van 20 of 25,4 mm. In deze borstelkop passen drie stalen borstelstaafjes, die gemakkelijk te vervangen zijn met behulp van een meegeleverde sleutel. De onkruidborstel is geschikt voor bosmaaiers vanaf 1,8 kW en kost € 199,- (excl. BTW).
De Weedgo! 2 heeft ook een geanodiseerd aluminium kop en beschikt over twee asgaten: 20 en 25,4 mm. In deze borstelkop passen twee stalen borstelstaafjes die zijn te vervangen door het indrukken van een knop. Deze onkruidborstel is geschikt voor bosmaaiers van 1 kW tot 2 kW en kost € 169,- (excl. BTW).

Beschermkap

Aangeraden wordt om de onkruidborstels te gebruiken in combinatie met de Black-protect beschermkap. Deze robuuste kap beschermt de gebruiker en omgeving voor wegslingerende projectielen en heeft een opklapbaar gedeelte om in hoeken te kunnen borstelen. In combinatie met de Weedgo onkruidborstels is de prijs € 199,- (excl. BTW). De beschermkap past op haast elke buisdiameter (van 25 tot 38 mm) dankzij de optioneel verkrijgbare klembeugels.

EuroGarden nv/sa, www.eurogarden.com