Uitbreiding programma maaimachines

Artikel delen

jj Dabekausen BV is reeds jarenlang actief op de markt met hoogkwalitatieve machines voor landschapsonderhoud in de Benelux en Duitsland. Het bedrijf is sinds 2011 verantwoordelijk voor de verkoop, distributie en after-sales service voor het volledige McConnel programma op afstand bestuurbare maaimachines in de Benelux en Duitsland.

 

McConnel behoort op het specialistische vlak van machines voor landschapsonderhoud tot de marktleiders in Europa. Voortdurende innovatie en kwalitatief hoogwaardige producten zijn al meer dan 80 jaar het handelsmerk van deze Engelse onderneming. Het uitgebreide McConnel assortiment vindt zijn weg in alle denkbare werkomstandigheden. Het programma op afstand bestuurbare machines bestaat uit:

  • ROBOCUT – ‘s-werelds meest verkochte en beproefde afstand bestuurbare werktuigdrager. Leverbaar met een uitgebreid gamma van 17 verschillende aanbouwwerktuigen van bosbouwrotor tot boomgaardspuit en stobbenfrees.
  • ROBOMAX – Kracht en productiviteit gecombineerd in één machine: Robomax levert twee maal het vermogen middels een Sterke 80 PK Yanmar dieselmotor
  • ROBOPOWER – Maakt deel uit van de nieuwe generatie onbemande tractoren; uitgerust met een 140 PK Sterke motor, een hefinrichting zowel voor als achter. Tevens uitgerust met aftakas aandrijving.
  • ROBOLOAD – Doorontwikkeling van de Robocut middels een voorlader die meer dan 300 kg kan heffen. Doorbreekt de grenzen van onbemande industriële inzetbaarheid van dergelijke machines zoals in havens, fabrieksterreinen en in de mijnbouw.
  • ROBOMOZ – Vereenvoudigde uitvoering van de Robocut, uitgevoerd met 33 PK Yanmar motor en tot wel 6 verschillende werktuigen leverbaar.
  • ROBOZERO – De eerste commercieel inzetbare Zero-Turn maaimachine op afstandsbediening.

JJ Dabekausen BV kan u een gedegen advies geven bij de aanschaf van uw machines en biedt de mogelijkheid tot demonstratie van machines. Er is een uitstekende after-sales service en er is sprake van snelle en correcte onderdelenleveringen.

jj Dabekausen BV, www.dabekausen.com