Steininger kiest voor Imbema

Artikel delen

Duitse producent van reactief asfalt Steininger is overgestapt naar een nieuwe leverancier: het Nederlandse familiebedrijf Imbema. Dit bedrijf is met zeven vestigingen in binnen- en buitenland een gevestigde naam in onder andere de (ondergrondse) infrasector.

De keuze voor Imbema past bij de nieuwe strategische koers van Steininger waarin ze stappen willen maken in hun innovatiekracht en serviceverlening. Bernd Steininger is trots: “De kwaliteit van onze dienstverlening is zeer hoog en daar past een duurzame, innovatieve lange termijnpartner bij. We passen goed in het ‘Duitse’ infra-assortiment van Imbema, waar ook alle Denso-producten onder vallen. Ik ben erg blij met deze nieuwe samenwerking.”

Imbema is in Nederland en België nu de leverancier van onder andere Steininger Original en Primer, waarbij klanten kunnen rekenen op passend advies.

Over Steininger

Al meer dan 45 jaar is de familie Steininger bezig met renovatie van verkeersgebieden en asfaltwegen. Veel noviteiten op de markt voor herstel van wegen zijn in nauwe samenwerking met Steininger volwassen geworden en hebben zich met succes in de industrie gevestigd. steininger-online.de [link activeren].

Over Imbema

Al vele decennia is Imbema de toonaangevende partner voor water-, wegenbouw- en energiebedrijven. Imbema helpt deze bedrijven met het innoveren van hun (ondergrondse) infratechniek en inzichtelijk maken van energieverbruik. www.imbema.com.