Nieuwe maaiapp en –kaart

Artikel delen

De nieuwe maaiapp en maaikaart van Nieuwland Geo zorgen ervoor dat de werkcommunicatie veel eenvoudiger wordt en vooral ook veel duidelijker is.

Op de maaikaart plant de werkvoorbereider alle dagelijkse werkzaamheden op een kaart en deelt de werkzaamheden in voor zijn medewerkers en het te gebruiken materieel. De maaikaart die hij op een computer invult met zijn planning, is door de medewerkers te zien in de maaiapp. Iedere medewerker krijgt daarin de werkzaamheden te zien waar hij op ingedeeld is. Een medewerker kijkt ’s ochtends in de maaiapp, weet wat hij moet gaan doen, waar hij moet zijn en waar hij op moet letten. Zelf kan hij de maaiapp gebruiken om zijn uitgevoerde werk in de kaart gereed te melden en kan hij eventueel een opmerking plaatsen of een melding doen.

Op kantoor kan men de vordering van de werkzaamheden volgen en eventueel een opdrachtgever op de hoogte stellen als bepaalde werkzaamheden niet uit te voeren zijn. De medewerkers communiceren in de maaiapp met elkaar door elkaar te wijzen op bepaalde zaken of te melden waar de maaihoopjes liggen (voor de knijperkar). De maaiapp is opgezet vanuit het principe Keep It Simple: geen toeters en bellen maar praktisch in gebruik op locatie.

Nieuwland Geo
Groene Sector Vakbeurs, Standnr. 535
www.nieuwlandgeo.nl