Verzekeringscheck loont altijd

Artikel delen

Wat is een verzekeringscheck? Op verzoek kan een ondernemer de (bedrijfs)polissen laten toetsen op juistheid van dekking, premie en verzekerde bedragen. Want verzekeringen vergelijken is waarschijnlijk niet uw hobby. Boval Assurantiën neemt het u uit handen. Aan de hand van een analyse en een kort verslag worden verbeteringen voorgesteld, premies doorberekend en weet u precies waar u staat bij een schade. Tevens weet u of u niet te veel betaalt en waarom zaken niet of juist wél verzekerd zijn.

De verzekeringscheck en het advies is uiteraard gratis, onafhankelijk en vrijblijvend. Daar ligt het eerste voordeel. Een ander voordeel is de besparing die u op uw verzekeringen kunt realiseren. Een adviseur van Boval Assurantiën zegt hierover het volgende: “los van het te behalen premievoordeel is het belangrijk dat ondernemers weer weten waar ze wel en niet voor verzekerd zijn. Wij laten een soort recept achter waarmee de ondernemers hun polissen kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen wij zelf een nieuw voorstel schrijven als daar dekkings- of premieverbetering mee te behalen is. Het voordeel in geld kan een besparing van honderden tot zelfs duizenden euro’s zijn. Vooral als de arbeidsongeschiktheidsverzekering in dit onderzoek betrokken wordt.”

Uw situatie verandert regelmatig, maar uw verzekeringen veranderen niet automatisch mee. Daardoor betaalt u misschien te veel of bent u juist onderverzekerd. Laat daarom door onze adviseurs een gratis
verzekeringscheck doen. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Vraag nu de gratis verzekeringscheck aan