Vijf redenen voor een verzekeringscheck

Artikel delen

Boval geeft iedere ondernemer in deze sector vijf redenen waarom hij of zij de Boval verzekeringscheck zou moeten doen.

Vijf redenen waarom elke ondernemer in deze sector de Boval verzekeringscheck zou moeten doen:

  1. De Boval verzekeringscheck is onafhankelijk, gratis en vrijblijvend voor alle ondernemers in de loon- en grondverzet en gww-sector.
  2. Uw verzekeringen worden door een professionele adviseur bekeken. In de praktijk blijkt vaak dat de verzekeringen niet aansluiten op de situatie en positie van het bedrijf of de machine.
  3. Middels de verzekeringscheck kijken andere ogen naar de risico’s binnen uw onderneming. Zo beoordeelt Boval samen met u de risico’s die u dagelijks loopt. In overleg wordt er bepaald welke risico’s u zelf wenst te dragen en welke u aan een verzekeraar wilt overdragen. Voor deze risico’s zal Boval u een voorstel doen tegen gelijkwaardige of betere voorwaarden. Het komt ook voor dat een ondernemer gewoon prima verzekerd is en niets hoeft te veranderen.
  4. De adviseurs van Boval gaan met u in gesprek om uw risico’s te beoordelen waardoor u altijd de juiste keuze kunt maken om een risico wel, niet of beperkt te verzekeren. Hiermee komt u nooit voor onverwachte situaties en verrassingen te staan.
  5. Het biedt u tevens de mogelijkheid om materieel te leasen indien u wilt uitbreiden of wanneer een machine/werkmaterieel aan vervanging toe is.

Vraag nu de gratis verzekeringscheck aan.