Krachtige snoerloze grasmaaier

Artikel delen

Na de succesvolle lancering van het XR®-gereedschap van 18V voor tuinaanleg heeft DEWALT® de DCMW564 geïntroduceerd: een hoogwaardige snoerloze grasmaaier, die een output van 36V levert door middel van twee 18V DEWALT accu’s van 5.0 Ah.

Deze krachtige maaier is ontworpen voor onderhoud buiten en een groot aantal toepassingen in de tuinaanleg. Hij heeft een maaibreedte van 48 cm en een instelbare maaihoogte (25-86 mm), kan overgroeide gazons en randen tot 15 cm aan zonder enig risico op vastlopen en laat bij elk gebruik een schone, effen afwerking zonder afval achter. De veelzijdige DCMW564 voldoet aan de eisen van gebruikers die aan tuinaanleg doen en biedt een toonaangevende werktijd dankzij het accuplatform van 2x18V. Daardoor kunnen ze met één laadcyclus gebieden tot 800 m² bewerken.


De DCMW564 is goed gebalanceerd en ontworpen voor maximale wendbaarheid. Dankzij de ergonomisch ontworpen, opklapbare handgreep en handige vergrendelbare wielen kan de machine gewoon rechtop staan en van de ene locatie naar de andere vervoerd worden. Deze machine is ontworpen voor grote duurzaamheid en betrouwbaarheid, ook bij frequent gebruik. De handgrepen zijn gemaakt van dik aluminium, de robuuste wielen geven een uitstekende controle en de volledig metalen bovenkant van 51 cm zorgt voor een lange levensduur van het product.

DEWALT
www.dewalt.be