Nieuwe zitmaaiers

Artikel delen

Husqvarna presenteert twee nieuwe zitmaaiers: de R 419TsX AWD en de R 420TsX AWD. Beide modellen zijn voorzien van vierwielaandrijving, een zogenoemd ‘drive in-drive out’-bevestigingsframe, een Bluetooth-functie, een vernieuwde mens-machine-interface en nieuwe, sterke ledkoplampen.

De nieuwe zitmaaiers met benzinemotor zijn ontwikkeld voor grotere grasvelden en besparen tijd, middelen en energie bij het onderhoud. Door hun unieke wendbaarheid in combinatie met vierwielaandrijving maaien ze ook plekken die grotere maaiers niet kunnen bereiken. Aan het ‘drive in-drive out’ bevestigingsframe zijn diverse werktuigen te bevestigen. De nieuwe X-Change-functie zorgt dat het maaidek eenvoudig en snel schoongemaakt of verwisseld kan worden door bijvoorbeeld een sneeuwschuiver of bezem.


Een nieuw HMI-display (mens-machine-interface) communiceert met de bestuurder, helpt bij de bediening en toont realtime gegevens en waarschuwingen, waardoor de productiviteit en effectiviteit wordt verhoogd. Dankzij de vierwielaandrijving van de nieuwe Husqvarna Riders is een goede grip gegarandeerd, zelfs onder zware omstandigheden. De gereedschapshouder op de motorkap is uitgerust met een makkelijk bereikbare 12V-aansluiting, waardoor draagbare apparaten eenvoudig zijn op te laden tijdens het maaien. De nieuwe Riders van Husqvarna zijn uitgerust met nieuwe ledkoplampen met een bereik van 180 graden, om het zicht dichtbij en ver van de machine te vergroten.

Husqvarna
www.husqvarna.com