Nieuwe turn- en zitmaaiers

Artikel delen

Importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen toonde op de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg de Ferris zero turnmaaier ISX 800 en de Simplicity zitmaaier SRD 360 voor het eerst aan het publiek.

Ferris maaiers staan bekend om de vering op alle vier de wielen. Voor de ISX 800 is een nieuw systeem voor de voorwielen ontwikkeld: onafhankelijke vering in plaats van een pendelas met vering. Dat zorgt voor het beter volgen van oneffenheden van de ondergrond en meer comfort voor de gebruiker.
Het merk Simplicity introduceert voor 2019 een nieuwe lijn zitmaaiers, waaronder de achtervanger SRD 360. Deze beschikt over een innovatief en gepatenteerd veersysteem voor en achter. Dat vermindert de schokken en trillingen met 25 procent en ontziet daardoor de rug van de bestuurder.

Van der Haeghe
www.vanderhaeghe.nl