Vernieuwde radiografische rupsmaaier

Artikel delen

Machines4Green introduceert de volledige vernieuwde radiografische maaier LV300 pro van GreenClimber. Deze maaier is de opvolger van de LV300. De machine is voorzien van een 30Pk zware Yanmar watergekoelde dieselmotor die aan de nieuwste milieueisen voldoet.

Als enige op de markt worden GreenClimbers standaard voorzien van hydraulische breedteverstelling van de rupsen en een sideshift voorop. De breedteverstelling op de rupsen maakt de machine op de steilste hellingen nog stabieler. De sideshift is ervoor om beter met het aangekoppelde werktuig te kunnen manoeuvreren. De machine wordt geleverd met een 115 cm brede klepelmaaier, maar kan daarnaast worden voorzien van een breed pakket aan aanbouwdelen die de werktuigdrager multifunctioneel maken. Zo zijn er onder andere een maaidek, obstakelmaaier, stobbenfrees en grondfrees leverbaar. Ook is Machines4Green in staat op naar wens van de klant specifieke voorzetstukken te bouwen of geschikt te maken voor gebruik op de GreenClimber.

De LV300 pro is onderdeel van een complete serie radiografische werktuigdragers van GreenClimber die bestaat uit verschillende machines met een vermogen tot 60 PK. Machines4Green kan de machines ook met een aantrekkelijke financial lease aanbieden en huur is ook een mogelijkheid. Het bedrijf is importeur van MDB GreenClimber en Spider Radiografische maaiers voor geheel Nederland en beschikt over een eigen service afdeling die landelijk opereert.

Machines4Green, www.machines4green.nl