Compacte bermmaaier met groot bereik

Artikel delen

Met de aanschaf van de Vandaele Jumbo Master heeft Werktuigencoöperatie De Kempen in Noord-Brabant een flexibel inzetbare maaizuigcombinatie aan het machinepark toegevoegd. De HD1250 maaiarm is voor de opvangcontainer op de trekdissel gemonteerd zo blijft de combinatie compact, waardoor de loonwerker ook op smalle wegen goed uit de voeten kan en de machine snel en eenvoudig is afgekoppeld van de trekker

Bermmaaier

Door de positionering van de draaikolom uit het midden komt de maaiarm tot een reikwijdte van ongeveer 5,60 meter aan de rechterkant en 4,60 meter aan de linkerkant van In het werk kan de loonwerker door de compactheid van de combinatie op smalle wegen goed uit de voeten. Obstakels als bomen zijn door het grote bereik van de maaiarm geen probleem. De zuigslang draait onafhankelijk van de arm, waardoor die in rechte positie blijft, bij de bewegingen van de maaiarm. Hierdoor vindt er niet alleen minder slijtage plaats, het zorgt ook voor de meest direct afzuiging. Door de positionering van de arm op de trekdissel blijft het geheel binnen de maximaal toegestane werkbreedte. De klepelmaaier is leverbaar in 125 en 150 cm werkbreedte met ingebouwde afvoervijzel.

De Jumbo is zelflozend, met uitdraaiende bodem. De achterdeur wordt hydraulisch bediend. Volledig uitgerust met zwaailichten, alternerende halogeenlichten, verlooplicht en camera achter op de wagen. Bediening gebeurt door middel van de joystick vanuit de cabine.

Green Technology Janssen
www.gtjtrading.nl